Voor wie

Verbinden (Yoga) met de weg (Do) naar je essentie (In)

'I am another you'


“There are mirrors all around you:
Strive to see and understand yourself.
Strive to have the heart of a Buddha.”

*** Chan Buddhism ***


Do-In Yoga docentschap: het pad van de held

Do-In: jouw reis naar binnen

De beroepsopleiding Do-In Yoga docent is modulair van opzet en  bestaat uit drie opleidingen:

  1. Practitioner opleiding
  2. Teacher opleiding
  3. Master opleiding
Overzicht opleidingstraject

De opleidingen zijn proces- en ervaringsgericht van aard. Deelname aan het proces is daarom essentieel om te slagen. De opleidingen gaan uit van je eigen, unieke talenten. Samen creeëren we een aangename en ontspannen sfeer, waarin we ons kunnen verdiepen en specialiseren in de Do-In Yoga. De complete opleiding is bedoeld als Post-HBO. Dat betekent dat er toewijding en doorzettingsvermogen van je gevraagd wordt om de opleidingen succesvol af te ronden. 

Practitioner opleiding met als thema ´Stilstaan bij bewegen´

Voor de Practitioner opleiding vragen we HBO-werk/denkniveau en shiatsu, yoga of meditatie ervaring. Dit heeft te maken met de intensiteit van de opleiding. We gaan vlot door de stof heen en duiken diep in de praktijk. We vragen je inzet, toewijding, zelfstandigheid en eigen initiatief. Hierdoor is het fijn om al een basis te hebben. Heb je een andere achtergrond? Volg dan eerst de officiële Do-In-Stap cursus bij één van de gecertificeerde docenten. Twijfel je? Neem gerust even contact op.  Samen kijken we of de opleiding aansluiting heeft bij het punt waar je bent in je leven. De ingang is jouw verlangen om te bewegen van ambitie naar zingeving. 

Via specifieke technieken kun je geïntegreerd leren: praktijkervaring en theoretische kennis vormen een dynamische uitwisseling. Hierin wordt je ook persoonlijk begeleid.

wanneer en waar – voor wieinhoud

Inschrijven

Teacher opleiding met als thema ´Verdieping en vaardigheden´ 

Voor de Teacher opleiding vragen we een succesvol afgeronde Do-In Yoga docentenopleiding. Dat betekent dat je geslaagd bent voor de Practitioner opleiding.  Of je bent afgestudeerd Do-In Yoga bij een andere school. Ook dan kun je je ook inschrijven voor deze opleiding. Ook deze opleiding bestaat uit een krachtige 200 uur in 3 maanden. Twee 5 daagse intensives en tussentijds 10 uur per week thuisstudie. Tijdens de opleiding wordt je persoonlijk begeleid, daar waar je er zelf om vraagt. 

Inhoud Teacher opleiding

Master opleiding met als thema ´Zielskracht´ 

Doorstuderen nadat je de Teacher opleiding succesvol hebt afgerond. Je komt tot zelfverwerkelijking. Je doorziet het dualisme, kunt kijken en luisteren voorbij het oordeel, begrijpt de natuur van het leven. Je kiest een onderzoeksthema, waarover je een scriptie schrijft en een presentatie geeft. Tijdens de opleiding wordt je persoonlijk begeleid, zodat je komt tot een prachtige scriptie.

Inhoud masteropleiding

 


Overzicht opleidingstraject

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren