Partners

De Do-In School werkt samen met diverse organisaties. Als licentiehouder (geregistreerd lid van het Do-In Yoga docenten team) krijg je bij een aantal partners extra korting!

Yoga International

Een aanrader: het Yoga Magazine voor alle Yoga beoefenaren en docenten.

YogaInternationalCover

Korting Licentiehouders

Do-In Yoga Licentiehouders krijgen korting op het abonnement! Met een jaarabonnement van 27,50 voor 17,50 euro. Je ontvangt 6* per jaar het Yoga International magazine thuis. Vraag hier je kortings-abonnement aan via o.v.v. Do-In School en je docentenlicentie-nummer.

Boekhouden en belastingaangifte

Als ZZP’er is de boekhouding en de belastingaangifte vaak lastig of vervelend. Regels en gedoe, terwijl je gewoon vanuit je hart wilt ondernemen. TIP: gebruik Acumulus. Met één klik op de knop je BTW aangifte en ieder gewenst financieel overzicht.
Je kunt het hier een maand gratis proberen

Altijd je administratie op orde met behulp van Acumulus

Korting licentiehouders

Gelicenseerd Do-In Yoga docenten krijgen 2,- euro per maand korting! Dus in plaats van 9,95 per maand betaal je nog maar 7,95 per maand. Vraag eerst je maand gratis proberen aan. Als je na deze maand door wilt gaan, vermeld dan dat je gebruik wilt maken van de afgesproken korting o.v.v. ‘docentenlicentie Do-In School met licentienummer [nummer]’.

Dagelijkse Gedachte & Zinmail

Dagelijkse Gedachte

De Dagelijkse Gedachte gratis in je e-mail: gratis een moment van bezinning voor ieder dag. Met inspirerende tip voor activiteiten op het gebied van bezinning.

Zinmail

Intermediair tussen behoefte aan en aanbod van cursussen, opleidingen, workshops en events in het werkveld van zinvol leven en werken. Zinmail: Zinvol Leven en Werken via de mail

Korting Licentiehouders
Do-In Yoga licentiehouders komen in aanmerking voor een korting bij het plaatsen van een advertentie in de Dagelijkse Gedachte of Zinmail. Vraag naar jouw korting o.v.v. Do-In Yoga licentiehouder en het licentienummer.