Partners

De Do-In School werkt samen met diverse organisaties. Als licentiehouder (geregistreerd lid van het Do-In Yoga docenten team) krijg je bij een aantal partners extra korting!

Lidmaatschap Yoga International

YogaInternationalCover

Een aanrader: het Yoga Magazine voor alle Yoga beoefenaren en docenten.

Korting Licentiehouders

Do-In Yoga Licentiehouders krijgen korting op het abonnement! Met een jaarabonnement van 27,50 voor 17,50 euro. Je ontvangt 6* per jaar het Yoga International magazine thuis. Vraag hier je kortings-abonnement aan via o.v.v. Do-In School en je docentenlicentie-nummer.

Acumulus boekhouden en belastingaangifte

Altijd je administratie op orde met behulp van AcumulusAls ZZP’er is de boekhouding en de belastingaangifte vaak lastig of vervelend. Regels en gedoe, terwijl je gewoon vanuit je hart wilt ondernemen.

TIP: gebruik Acumulus van SIEL Systems. Met één klik op de knop je BTW aangifte en ieder gewenst financieel overzicht.
Je kunt het hier een maand gratis proberen

Korting licentiehouders

Gelicenseerd Do-In Yoga docenten krijgen 2,- euro per maand korting! Dus in plaats van 9,95 per maand betaal je nog maar 7,95 per maand. Vraag eerst je maand gratis proberen aan. Als je na deze maand door wilt gaan, vermeld dan dat je gebruik wilt maken van de afgesproken korting o.v.v. ‘docentenlicentie Do-In School met licentienummer [nummer]’.

Promotie via Dagelijkse Gedachte & Zinmail

Dagelijkse Gedachte

De Dagelijkse Gedachte gratis in je e-mail: gratis een moment van bezinning voor ieder dag. Met inspirerende tip voor activiteiten op het gebied van bezinning.

Zinmail

Intermediair tussen behoefte aan en aanbod van cursussen, opleidingen, workshops en events in het werkveld van zinvol leven en werken. Zinmail: Zinvol Leven en Werken via de mail

Korting Licentiehouders
Do-In Yoga licentiehouders komen in aanmerking voor een korting bij het plaatsen van een advertentie in de Dagelijkse Gedachte of Zinmail. Vraag naar jouw korting o.v.v. Do-In Yoga licentiehouder en het licentienummer.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering via Cheapp

De minimaal benodigde verzekering voor als je als ZZP’er aan de slag gaat. Zelf heb ik deze eenvoudig en goedkoop via Cheapp afgesloten. Dat kan ik jou ook van harte aanbevelen. Vanaf 8,- euro per maand. Het aller makkelijkste is om ze even te bellen: 0168-327281.

Online invullen van het formulier doe je zo:

• kies als ingangsdatum de dag van vandaag
  • kies bij groep voor overige
  • kies bij AAV omschrijving voor Leraar/Lerares
  • bij de standaard bedrijfsindeling is slechts één keuze, kies die
  • vul bij omzet je verwachte jaaromzet in (b.v. 20000)
  • aantal medewerkers inclusief eigenaren = 1
  • vul bij startende ondernemer NEE in (als je JA invult, krijg een verzekering voor 3 jaar i.p.v. 1 jaar, die is dan wel iets goedkoper, je mag het zelf beslissen)
  • eigen risico: vul in 125
  • betalingstermijn = maand
  • vink ALLEEN aan ‘Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven
  • kies bij verzekerd bedrag per aanspraak voor het laagste bedrag (1.250.000,-)
  • aantal eigenaren = 1
  • aantal werknemers = 0
  • aantal andere personen =0
  • jaarloon personeelsleden = 0
  • laat de rest van de keuze vakjes leeg
  • klik op [ berekenen ]

Et voila, daar is je offerte. Het aller makkelijkste is natuurlijk om ze even te bellen: 0168-327281.