Partners

De Do-In School werkt samen met diverse organisaties. Als licentiehouder (geregistreerd lid van het Do-In Yoga docenten team) krijg je bij een aantal partners extra korting!

Yoga InternationalYogaInternationalCover

Een aanrader:

het Yoga Magazine voor alle Yoga beoefenaren en docenten.

Korting Licentiehouders

Do-In Yoga Licentiehouders krijgen korting op het abonnement! Met een jaarabonnement van 27,50 voor 17,50 euro. Je ontvangt 6* per jaar het Yoga International magazine thuis. Vraag je abonnement aan via de Do-In School o.v.v. je licentienummer.

Dagelijkse Gedachte & Zinmail

De Dagelijkse Gedachte gratis in je e-mail:

gratis een moment van bezinning voor ieder dag.

Met inspirerende tip voor activiteiten op het gebied van bezinning.

Korting Licentiehouders

Do-In Yoga licentiehouders komen in aanmerking voor een korting bij het plaatsen van een advertentie in de Dagelijkse Gedachte o.v.v. Do-In Yoga licentiehouder en het licentienummer.

Zinmail: Zinvol Leven en Werken via de mail

Intermediair tussen behoefte aan en aanbod van cursussen, opleidingen, workshops en events in het werkveld van zinvol leven en werken.

Boekhouden en belastingaangifte

Als ZZP’er is de boekhouding en de belastingaangifte vaak lastig of vervelend. Regels en gedoe, terwijl je gewoon vanuit je hart wilt ondernemen. TIP: gebruik Acumulus.  Met één klik op de knop je BTW aangifte en ieder gewenst financieel overzicht.
Je kunt het een maand gratis proberen.

Korting licentiehoudersAltijd je administratie op orde met behulp van Acumulus

Gelicenseerd Do-In Yoga docenten krijgen 2,- euro per maand korting! Dus in plaats van 9,95 per maand betaal je nog maar 7,95 per maand. Deze korting krijg je o.v.v. ‘licentiehouder Do-In School met licentienummer [nummer]’.

Wees sociaal en deel!Tweet about this on TwitterShare on Facebook3Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someone