Miranda Eijkenboom

Email adres:
miranda.magnolia@do-in-yoga.nl

Telefoonnummer:
0633160010

Adres studio:
Magnolia
Coaching & Advies
Op afspraak Rotterdam

Social

Facebook

Twitter

LinkedIn

Website

Rotterdam – Miranda Eijkenboom

Miranda is naast Do-In Yoga docent opgeleid als Mindfulness Trainer en Coach. Ze studeerde ook af aan de Feng Shui Academie. Je kunt bij haar terecht voor privé sessies:

  • Do-In Yoga 
  • Feng Shui advies
  • Nine Star Ki profiel
  • Reiki
  • Mindfulness
  • Coaching & Advies

Afhankelijk van jouw hulpvraag zal ze de verschillende methoden en technieken inzetten. Neem contact op met haar om af te stemmen wat ze voor jou persoonlijk kan betekenen. 

Do-In Yoga, Feng Shui en Nine Star Ki

Alledrie deze leren werken vanuit de Oosterse filosofie over Ki (energie), de meridianen (rivieren van energie) en de vijf elementen (fases / seizoenen/ onderlinge samenhang in de natuur). 

Do-In Yoga

bestudeert de energiestromen in het lichaam en de invloeden hierop vanuit de seizoenen, de natuur en omgeving waarin je leeft.

Feng Shui

bestudeert de energiestromen door woningen, bedrijfspanden en de invloed hierop vanuit de omgeving /natuur.

Nine Star Ki berekent je persoonlijke profiel

Aan de hand van je geboortedatum kan een Nine Star Ki profiel gemaakt worden. Dit geeft informatie over je persoonlijkheid en karakter,  je oorspronkelijke zelf / innerlijk kind en  je manier van handelen. De dynamiek daartussen geeft je dieper inzicht in jezelf. Ook geeft zo’n profiel inzicht in hoe je de cirkel rond kunt maken door de dynamiek tussen je persoonlijkheid, je oorspronkelijke zelf en je handelen te optimaliseren.

 

Wekelijkse lessen:

Losse workshops: