Peter Süoss

Email adres:
peter.suoss@do-in-yoga.nl

Telefoonnummer:
0627047545

Adres studio:
K'dans
Van Merlenstraat 65c
2518 TC Den Haag

Social

Facebook

Twitter

LinkedIn

Website

Den Haag – Peter Suoss

Tijdens de Do-In Yoga les bij mij krijg je ‘down to earth’ begeleiding. Tijdens de les merk je dat het steeds stiller in je hoofd wordt. Na de les voelt je lichaam vitaal en fit en ervaar je rust in je hoofd en hart.

Ik heb als coach, begeleider, trainer gewerkt in zowel de gevangenis met mensen met psychische problemen als op diverse callcenters, waar gesprekstechnieken centraal staan. Voor dit werk ben ik naast communicatievaardigheden ook getraind in diverse Martial arts. Ik ben HBO afgestudeerd en begeleid mensen en bedrijven graag naar nieuwe inzichten. De ontmoeting met mijn levenspartner heeft mij in contact gebracht met yoga. Inmiddels heb ik zowel de Practitioner als de Teacher opleiding bij de Do-In School succesvol afgerond, alsmede diverse Hatha en Ashtanga Yoga trainingen en bijscholingen gevolgd. Ik ben zowel visueel als auditief scherp. Deze laatste kracht komt goed van pas in mijn werk als muziek producent / -mixer en geluidstechnicus. Al sinds m’n kindertijd ben ik muzikaal actief in verschillende bands met verschillende successen.

Januari 2017 heb ik de sprong gemaakt en ben ik gestart met mijn eigen bedrijf: P.S.U. Hiermee geeft ik vorm aan drie belangrijke zaken mijn het leven:

 1. Muziek: als muziek producent en sound engineer, P.S.U. = Perfect Sounds Unleashed
 2. Bewegen: Do-In Yoga, P.S.U. = Pliable Souls Unvealed
 3. Communicatie: interactie optimaliseren, elkaar verstaan en begrijpen, P.S.U. = Peter Süoss Unlimited

Een privé sessie bij mij? Dat kan ook! Dan zijn de oefeningen en coaching volledig afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. We plannen we de afspraak in op een plek waar jij je op je gemak voelt. Je betaalt 54,- euro. De duur is 60 minuten. Bel of mail voor meer informatie of het maken van een afspraak. Zie contact gegevens in de zijbalk.

Per week geef ik gemiddeld zo’n 4 tot 10 lessen, voornamelijk inval. De dinsdagavond bij My Life Berkel is m’n vaste wekelijkse les. De twee lessen bij K’dans zijn gezamenlijke (gedeelde) lessen, deze geef ik 1 tot 2 keer in de maand. Deze tijdstippen ben ik dus ook beschikbaar om lessen in te vallen op andere locaties.

Stuur dus ook even een mailtje als je:

 • een invaller nodig hebt voor je Do-In Yoga les of andere Yoga soorten (rustiger (yin) of actiever (yang), alles is mogelijk)
 • geïnteresseerd bent in een bijzondere bedrijfs-workshop
 • nieuwsgierig bent naar een verrassende vrienden-workshop
 • iemand zoekt voor een wekelijkse Do-In Yoga les
 • een Do-In Kids workshop wilt organiseren

Wekelijkse lessen:

  • vrijdag

  • Start om:
   10:15
  • Eindigt om:
   11:30
  • Locatie:
   K'dans (invaller)

Losse workshops: