Paula den Boer

Weegpad 13
3262CL Oud-Beijerland

Oud Beijerland – Paula den Boer

Na jarenlang zelf verschillende Yoga lessen gevolgd te hebben wilde ik mij meer gaan verdiepen en ben de Do-In opleiding bij Claudia gaan volgen .
Dit heeft mij enorm geinspireerd en was een volledig thuiskomen in mijzelf.Tijdens mijn opleiding ben ik begonnen met het ontwikkelen van de Do-In Kids.Na de opleiding ben ik begonnen met de lessen Do-In Kids op de basisschool van mijn dochter op woensdagmiddag.De yogalessen zijn nu opgenomen in het lesprogramma op maandagmiddag omdat het zeer goed ontvangen werd,zowel door de kinderen als ouders en leerkrachten.
Ik heb vervolgens verschillende kinderyoga modules gevolgd bij de Jip en Jan academie van Helen Purperhart.
Het is heel mooi om kinderen al vroeg te leren luisteren naar hoofd,hart en hara!
Ik werk 25 jaar in de gezondheidszorg en ben altijd bezig met de gezondheid van lichaam en geest.De Do-In lessen voor volwassenen stimuleren mij enorm om de westerse en oosterse wijsheden en geneeswijzen met elkaar te kombineren zodat ze elkaar aanvullen.

Wekelijkse lessen:

• maandag

• woensdag

• maandag

Obs de Tandem

Losse workshops:

• Do-In-Stap cursus (officiĆ«le kwalificatie)

• Datum:
      22 mei 2016