Annemieke Wauters

Email adres:
annemieke.wauters@do-in-yoga.nl

Telefoonnummer:
0610899902

Adres studio:
Studio Inspiratie in de Barthkapel
Brouwersgracht 2k
2512ER Den Haag

Social

Facebook

Twitter

LinkedIn

Website

Den Haag – Annemieke Wauters

Annemieke Wauters is sinds 1995 werkzaam als dansdocent en danstherapeut. Haar carrière heeft zich altijd op het snijvlak tussen kunst en menselijke ontplooiing bevonden, in het veld van Dans, Theater, Storytelling, Pilates, Filosofie, Mindfulness etc.  Ze is Teacher en Procesbegeleider in hart en nieren.

In 2008 heeft ze Studio Inspiratie opgericht: Moderne Dans- en Beweegschool & Praktijk voor danstherapie. In 2017 studeerde ze af als Do-In Yoga docent. In haar lessen is ruimte voor de eigenheid van het individu. Je ontmoet jezelf, leert varen op je innerlijk weten. Vanuit zelf bewegen, je eigen weg naar de strekkingen toe vinden, krijg je stap voor stap meer kracht, flexibiliteit en inzicht. Beleef haar lessen als fijne, uitdagende, weldadige reisjes ….
Haar kracht ligt in haar pedagogische en didactische vaardigheden, haar verhelderende beeldspraak en humor in de lessen. Haar techniek kenmerkt zich door oog voor een gezonde bewegingsorganisatie en begeleiding in het volgen van je eigen natuur, ook in de Do-In Yoga lessen. Kom meedoen in haar Do-In Yoga lessen of neem contact op met haar voor privé-les en andere (bedrijfs)mogelijkheden.

Wekelijkse lessen:

  • vrijdag

  • Start om:
   10:15
  • Eindigt om:
   11:15
  • Locatie:
   Studio Inspiratie

Losse workshops: