Do-In-Stap cursussen

Voor alle niveaus

Qi-Flow-Salutation

  • door het hele land
  • start meerdere keren per jaar
  • voor alle niveaus, begin en stap in of verdiep je door terug naar de basis te gaan

De Do-In-Stap cursus wordt gegeven door een gelicenseerd Do-In Yoga docent, die de kwalificatie hiervoor heeft gevolgd.

Ervaar de magie van Do-In Yoga

De Do-In-Stap cursus laat je de magie van Do-In Yoga beleven. Deze cursus geeft je een bevrijdende en bekrachtigende ervaring. Je gaat op reis, op avontuur, door de ruimtes in je eigen lijf. Door te genieten van de genezende meridiaan strekkingen en vitaliserende Qi-Flow-Salutation. Dit allemaal onder begeleiding van een deskundige Do-In Yoga docent.

Je leert je je eigen Do-In Yoga beoefening op te zetten, of blaast deze nieuw leven in, met behulp van het Do-In-Stap boekje t.w.v. € 13,95 (gratis bij de Do-In-Stap cursus).

De magie van deze leer en de ongekende verrijking van je leven wordt pas echt ontdekt door het te gaan beoefenen. Niet praten, maar doen. En soms is alleen een boekje niet genoeg. Dan is het fijn om samen met iemand die je begeleid aan de slag te gaan.

In slechts vijf bijeenkomsten beweeg je door de vijf elementen-leer en is je eigen persoonlijke Do-In Yoga programma helder. Je ontvangt een deelname certificaat  waarin je benoemt wordt tot Do-In Yoga kunstenaar. Hiermee krijg je tevens toegang tot de Practitioner opleiding, mocht je niet voldoende vooropleiding hebben.

De Do-In-Stap cursussen worden in twee vormen gegeven:

  1. Do-In-Stap normal (5 bijeenkomsten van 120 minuten)
  2. Do-In-Stap extended (5 bijeenkomsten van 150 minuten)

Do-In-Stap cursussen vinden

Ga naar het docenten register en  zoek een gelicenseerd docent bij jou in de buurt. Neem persoonlijk contact op met hem/haar en vraag wanneer er weer een nieuwe officiële Do-In-Stap cursus van start gaat.

Check ook onze Facebook groep Do-In Yoga Events voor alle Do-In Yoga evenementen door heel Nederland, België en Duitsland!